Vers Geroosterde Cashewnoten

Vers geroosterde cashewnoten zijn heerlijk. De geur van een notenkraam op de markt doet mij altijd watertanden. Wist je wel dat zelf je noten roosteren heel erg simpel is en dat het nog veel lekkerder is om je huis te vullen met de geur van vers geroosterde noten die je warm in een schaaltje op tafel zet? Lekker bij de borrel, maar bijvoorbeeld ook in een salade.

Vers Geroosterde Cashewnoten

Recipe by Berend QuestCourse: bijgerecht, borrelhapjeDifficulty: simpel
Bereiding

5

minutes
Roosteren

15

minutes
Totaal

20

minutes

Ingrediënten

  • 1 zak rauwe cashewnoten

  • 1 lepel olijfolie

  • zout

  • eetlepel gedroogde kruiden (bijvoorbeeld Italiaans, of Provencaals)

Werkwijze

  • Verwarm de oven op 175 graden.
  • Doe de noten in een kom, sprenkel de olie er over en voeg zout en kruiden toe. Even omschudden.
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat, verspreid de noten over de bakplaat. Zet 7 minuten in de oven.
  • Schud de noten na 7 minuten en om en zet de bakplaat nog 7 minuten in de oven. Even opletten, niet iedere oven is gelijk en je wilt de noten niet verbranden.
  • Eet lekker!

ReceptReQuest

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

🤞 Ontvang GRATIS nieuwe recepten in de mailbox!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

2 Comments

  1. Pingback: Pan di Spagna - De Keuken van Quest

  2. Pingback: Noten-Vruchten Cake - De Keuken van Quest

Geef een reactie