Bietensalade

Simpele Bietensalade

Een simpele bietensalade. Verrassend lekker, zo klaar en heel eenvoudig te maken! De bietensalade wordt koud gegeten en is een heerlijk frisse traktatie. Wij aten de salade met witte rijst bij een op de huid gebakken zalmmoot.

Simpele Bietensalade

Recipe by Berend QuestCourse: BijgerechtCuisine: HollandsDifficulty: Simpel
Porties

4

Personen
Bereiding

10

minutes

Ingrediënten

  • 3 gekookte bieten

  • 4 eetlepels mooie olijfolie

  • 1 eetlepel Balsamico (bij voorkeur een azijn > 15 jaar)

  • 2 bosuitjes

  • peper en zout

Werkwijze

  • Indien nodig: ontvel de bieten. Snijd de bieten daarna in kleine blokjes en doe de bieten in een schaal.
  • Snijd de bosui schuin af en verdeel over de bieten.
  • Meng de olie en azijn, lepel over de salade en maak af met wat peper en zout.
    Dat is alles, eet smakelijk!Op de huid gebakken zalm
close

ReceptReQuest

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

🤞 Ontvang GRATIS nieuwe recepten in de mailbox!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

 

Geef een reactie