Heerlijke Pantosti

Een heerlijke Pan-Tosti

Maak eens een tosti in een koekenpan, ofwel een Pan-Tosti. Tosti’s maken we in de regel met behulp van een tosti-ijzer of tosti-apparaat. Niks mis mee, maar vaak zijn de tosti’s wat fijngeknepen in het apparaat en dat is eigenlijk heel erg jammer. Wanneer je een tosti in een koekenpan maakt, dan behoud het brood zijn structuur. De tosti wordt bros en krokant.

Mijn recept voor een Pan-Tosti is met dik gesneden bruine spelt, oude brokkelkaas en bacon. Maar, het staat je uiteraard vrij om er je eigen invulling aan te geven.

Een heerlijke Pan-Tosti

Recipe by Berend QuestCourse: LunchCuisine: HollandsDifficulty: Simpel
Bereidingstijd

15

minutes

Ingrediënten

  • 2 bruine boterhammen

  • 6 plakken bacon

  • 6 plakken oude kaas

  • currysaus

Werkwijze

  • Bak de bacon rustig in het eigen vet in een koekenpan
  • Leg de helft van de bacon op een boterham, verdeel de kaas er over en leg de rest van de bacon op de kaas. Bak de tosti op rustig vuur in het vet van de bacon aan beide kanten goudbruin. Serveer met wat curry of tomatenketchup.

Recipe Video

close

ReceptReQuest

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

🤞 Ontvang GRATIS nieuwe recepten in de mailbox!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

 

Geef een reactie